xxx

Oplossingen voor installatiebedrijven

Installatiebedrijven werken voor het grootste deel in projecten. In deze sector is samenwerking essentieel. Installatiebedrijven krijgen dagelijks vele vragen van aannemers en moeten direct acteren. Tekeningen, specificaties en offertes zijn hiervoor belangrijke informatiedragers. Maar daar blijft het niet bij. Prijzen moeten vaak op verzoek worden aangepast en specificaties van onderdelen worden nagezonden. Adequaat versiebeheer is daarbij onontbeerlijk. Immers, je praat met je opdrachtgever natuurlijk graag op basis van dezelfde versie van een tekening, anders zijn de gevolgen niet te overzien.

Paperiton levert standaardoplossingen om deze samenwerking en volledig versiebeheer te ondersteunen. Met inachtneming van de beveiligingseisen voor documenten kunnen alle partijen nu direct via internet projectdocumenten toevoegen aan de juiste dossiers. E-mails met grote bijlagen zijn niet meer nodig.

Paperiton heeft inmiddels ruime ervaring met koppelingen met ERP- en financiële systemen, o.a. BAAN-, SAP- en Navision/4PS-koppelingen zijn beschikbaar. Paperiton DMS maakt gebruik van informatie uit deze systemen om te komen tot standaardisatie en kwaliteitsverbetering. Adequate procesinformatie en documenthistorie zorgen voor probleemloze audits bij certificeringen.

Voor Paperiton is en blijft de gebruiker het allerbelangrijkste. Alle functies kunnen zonder moeite gebruikersspecifiek worden ingesteld:

Gebruikers hebben daarmee de beschikking over precies dat gereedschap dat nodig is om sneller en efficiënter te werken.