xxx

Paperiton DMS – een goede basis voor Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken (HNW) is een andere manier van werken en samenwerken, ondersteund door technologie. In het Nieuwe Werken gaan mensen en organisaties flexibeler om met arbeidstijd en werkomgeving. Mensen voelen zich prettiger. Organisaties worden productiever. In het Nieuwe Werken staat de mens centraal. De werkomgeving verandert met als resultaat dat bedrijven zelfs 25% productiever zijn en veel kosten besparen op o.a. werkplekken, IT beheer, printkosten, file-leed en reiskosten.

Om goed te kunnen samenwerken zijn naast de normale kantoorsoftware voor het maken van documenten vooral applicaties nodig die het samenwerken en de communicatie bevorderen. Centrale opslag van documenten en goed versiebeheer zijn daarbij essentieel. Als gebruikers kennis willen delen is kwaliteit en herleidbaarheid van de informatie een belangrijke voorwaarde. HNW betekent niet per definitie dat bedrijven papierloos gaan werken, maar in organisaties waar dit is ingevoerd is het aantal printjes soms wel tot een tiende gereduceerd.

Paperiton is gespecialiseerd in moderne document management en workflow oplossingen die nodig zijn als basis voor het Nieuwe Werken. Door gebruik te maken van het meest moderne ontwikkelplatform is Paperiton in staat standaardoplossingen te bieden die vele jaren hun waarde behouden. De software is niet alleen zeer flexibel en eenvoudig te integreren, maar ook zeer betaalbaar. Door centrale en goed beveiligde opslag van al uw documenten in Paperiton DMS kunnen uw medewerkers altijd en overal bij hun informatie, thuis, op het werk of onderweg.