xxx

Transport & Logistiek

Ook voor maatwerkoplossingen bent u bij ons aan het goede adres. Door de manier waarop Paperiton DMS is opgebouwd, is echt maatwerk meestal niet meer nodig, maar kunnen wij uw specifieke wensen met een of meerdere extra webservices ondersteunen. Deze zorgen ervoor dat exact die functionele eisen van uw organisatie geruisloos samenwerken met de standaard Paperiton DMS componenten.

Kaukokiito OyEen van de voorbeelden van een hybride project is de oplevering van een compleet geïntegreerde omgeving voor het afhandelen van klantenvragen voor Suomen Kaukokiito Oy, een van de grootste logistieke dienstverleners in Finland. Door een intelligent samenspel van scannerintegratie, workflow en koppelingen met financiële systemen en systemen van derden is de gemiddelde doorlooptijd van een klantenvraag teruggebracht tot een minimum. De gemiddelde case bevat tussen de 8 en 50 documenten. Deze worden nu geruisloos gescand, aangemaakt, afgehandeld en gearchiveerd. Statistische informatie en complete historie van de procesafhandeling - ook handig als certificering aan de orde is - staat direct ter beschikking en kan eventueel dienen om op een spontaan verzoek rapportagegegevens op te hoesten.

Maatwerk of geen maatwerk, voor Paperiton is en blijft de gebruiker het allerbelangrijkste. Alle functies kunnen zonder moeite gebruikersspecifiek worden ingesteld.