xxx

Oplossingen voor de Bouw

Projectontwikkelaars, aannemers en architecten en installatiebedrijven werken voor het grootste deel in projecten. In deze sector is samenwerking essentieel. De projectontwikkelaar werkt nauw samen met de architect en de aannemer. Aannemers wisselen op hun beurt informatie uit met installateurs. Instructies, bestekken, tekeningen en specificaties zijn hierbij belangrijke ingrediënten. Paperiton levert standaardoplossingen om deze samenwerking te ondersteunen. Met inachtneming van de beveiligingseisen voor documenten kunnen alle partijen nu direct via internet projectdocumenten toevoegen aan de juiste dossiers. E-mails met grote bijlagen zijn niet meer nodig.

Paperiton heeft inmiddels ruime ervaring met koppelingen met ERP- en financiële systemen, o.a. BAAN-, SAP- en Navision/4PS-koppelingen zijn beschikbaar. Paperiton DMS maakt gebruik van informatie uit deze systemen om te komen tot standaardisatie en kwaliteitsverbetering. Adequate procesinformatie en documenthistorie zorgen voor probleemloze audits bij certificeringen.

Voor Paperiton is en blijft de gebruiker het allerbelangrijkste. Alle functies kunnen zonder moeite gebruikersspecifiek worden ingesteld:

Gebruikers hebben daarmee de beschikking over precies dat gereedschap dat nodig is om sneller en efficiënter te werken.