xxx

Branche-oplossingen

Hoewel Paperiton DMS eigenlijk geschikt is voor elk type bedrijf zijn er organisaties die op basis van toegepaste functies in de applicatie direct voordeel kunnen halen uit het werken met onze oplossingen. Zo hebben wij voor de bouw en andere organisaties die sterk projectmatig werken opties voor het overnemen van informatie uit projectsystemen. Voor elk nieuw project wordt automatisch een dossier gegenereerd en klaargezet voor de gebruikers. Door het overnemen van projectinformatie wordt handwerk tot een minimum beperkt en gaat de kwaliteit en compleetheid van het projectdossier omhoog. In de advocatuur wordt per definitie veel met Outlook® gewerkt. Een clientendossier bestaat voor een groot deel uit e-mailberichten tussen partijen. Het is dus zaak om dit goed te faciliteren.

Paperiton DMS ondersteunt daarom niet alleen een perfect- en snelwerkende Office integratie, maar heeft ook de veelgeuite wens van gebruikers voor het slepen van e-mails naar dossiers gehonoreerd. Bij HRM afdelingen is niet alleen een up to date en compleet personeelsdossier van belang, maar gelden ook de regels voor goede privacy. Een solide beveiliging en slimme controlefuncties in de applicatie zorgen ervoor dat personeelsafdelingen probleemloos kunnen werken met personeelsinformatie.

Door ondersteuning van verschillende metadatasets is het ook mogelijk om combinaties van functies te ondersteunen. Zo kan een organisatie in de bouw met hetzelfde gemak ook de personeelsdossiers onderbrengen in Paperiton DMS en is het voor een industrieel bedrijf een fluitje van een cent om hun kwaliteitssysteem te combineren met hun orderinformatie.

Bij hierboven genoemde branches zijn een aantal toepassingsvoorbeelden gegeven. Klanten in die sectoren die al met onze producten werken vertellen u graag meer. Maar ook als u niet projectmatig werkt of uw organisatie niet tot een van de bovenstaande branches behoort kunnen wij u natuurlijk ook helpen. Paperiton DMS biedt een flexibele standaardoplossing voor een universele markt.