xxx

Paperiton DMS Client

Gebruikers die dagelijks veel met documenten werken kunnen gebruikmaken van de Paperiton DMS Client. Alle denkbare acties met documenten worden ermee ondersteund. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe documenten met behulp van de standaard beschikbare Office-integratie, volledig versiebeheer, het routeren van documenten of workflowacties, alle functies worden standaard ondersteund. Daar zijn geen aparte modules voor nodig.

In Paperiton DMS bepaalt de gebruiker hoe hij met documenten wil werken. Mapselector, kolommenkeuze, zoekcriteria en abonnementen zorgen ervoor dat elke gebruiker snel een eigen scherminrichting kan maken zonder dat dit de keuzes van anderen beïnvloedt. Dit maakt werken met documenten een stuk leuker.

Slimme oplossingen voor het automatisch meenemen van eigenschappen bij documenten zorgen ervoor dat gebruikers niet meer bezig zijn met louter handmatig registreren, maar in feite meer aandacht kunnen besteden aan de inhoud van waar zij mee bezig zijn. Een makkelijk bruikbaar solide beveiligingsmechanisme zorgt ervoor dat documenten alleen door geautoriseerde gebruikers bekeken of gewijzigd kunnen worden.

Paperiton DMS heeft standaard Office® integratie (2003, 2007 en 2010) waarin ook drag and drop van bijvoorbeeld e-mails uit Outlook® wordt ondersteund. E-mails kunnen ook direct vanuit de applicatie verstuurd worden. Door de integratie met Outlook® kunnen gebruikers ook aangeven of zij het hele mailtje met bijlagen, alleen het mailtje of alleen de bijlagen willen opslaan.

De DMS client zorgt ook voor ondersteuning van de routeringsfunctie, waarbij een gebruiker ad-hoc een document naar één of meerdere medegebruikers kan sturen en volledige workflow voor ondersteuning van vooraf gedefinieerde document processen.

De Paperiton DMS client maakt het voor gebruikers ook mogelijk snel een abonnement te nemen op documenten waarin zij geïnteresseerd zijn. Dit is in een paar seconden geregeld met behulp van de “Wat is nieuw?” optie.

De gebruiker is de spil waarom alles draait in Paperiton DMS. Als een gebruiker goed zijn werk kan doen gaat de kwaliteit omhoog en daar heeft de organisatie baat bij. De DMS client draagt daaraan bij.