xxx

Paperiton DMS LINK

Paperiton DMS LINK is beschikbaar voor alle gebruikers die samenwerken in Microsoft Excel®. Daar waar een organisatie bijvoorbeeld gebruik maakt van een consolidatiewerkblad met links in cellen naar één of meerdere subwerkbladen is Paperiton DMS LINK de perfecte oplossing. Als er wijzigingen worden aangebracht in één van de gekoppelde werkbladen, dan krijgt de beheerder van het consolidatiewerkblad een seintje en de vraag of zij of hij deze wil toepassen.

Op deze manier kunt u allerlei overzichten bijhouden op hoofd- en bijkantoren, in binnen- en buitenland. U heeft altijd de laatste stand van zaken. Versiebeheer op de documenten zorgt ervoor dat vorige versies nog wel bekeken kunnen worden, maar er geen verwarring ontstaat over de laatst bijgewerkte versie.

DMS LINK wordt ook gebruikt voor het onderling koppelen van documenten in de DMS database. Een unieke URL naar het gekoppelde document kan desgewenst ook worden voorzien van een zelf gekozen naam. DMS LINK wordt bijvoorbeeld ook gebruikt voor het versturen van een link per e-mail.