xxx

Koudwatervrees?

Organisaties staan voor de niet te onderschatten uitdaging om een toenemende hoeveelheid kostbare informatie vast te houden en makkelijker met elkaar te delen. Dit is niet alleen van belang voor organisaties intern, maar ook voor de samenwerking van een organisatie met zijn omgeving.

Een organisatie wint aan slagkracht als zij in staat is om vanaf elke werkplek op het moment suprême de juiste informatie te bereiken. Kan de informatie bovendien ook soepel en veilig gedeeld worden met klanten, partners en leveranciers, dan ontstaat een goede basis voor het zgn. Nieuwe Werken.

Een goed Document Management Systeem (DMS) ondersteunt bovenstaand model en maakt dat gebruikers veel sneller en adequater met documenten om kunnen gaan, direct beschikken over adequate informatie, altijd en overal.

Onderzoeksinstituten zoals Gartner, IDC en Aberdeen komen met gegevens waaruit blijkt dat 80% van de belangrijke informatie in bedrijven opgeslagen is in documenten. Daarnaast is vastgesteld dat ongeveer 1/3 van de beschikbare werktijd verloren gaat met het zoeken naar documenten, waarvan ongeveer 1/3 nooit meer gevonden wordt. Het gebruik van een DMS zorgt voor efficiënter werken, minder frustraties en een aanzienlijke kostenbesparing.

Paperiton levert een DMS waarmee u alle bovenstaande zaken snel en tegen een redelijke prijs in stelling kunt brengen. U kunt vertrouwen op onze ervaring en de degelijke kwaliteit van Paperiton DMS, ontwikkeld met oog voor detail en hart voor onze gebruikers.