xxx

Organisatie

Paperiton is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van moderne document management en workflow oplossingen.

Samen met de klant wordt actief gewerkt aan een oplossing voor knelpunten in de organisatie op het gebied van beveiliging en beheer van ongestructureerde informatie.

Door gebruik te maken van het meest moderne ontwikkelplatform is Paperiton in staat standaardoplossingen te bieden die vele jaren hun waarde behouden. De software van Paperiton is niet alleen zeer flexibel en eenvoudig te integreren, maar ook zeer betaalbaar.

Paperiton heeft klanten in een brede laag van de markt, kleine, middelgrote en grote organisaties, o.a. in de sectoren bouw, projectontwikkeling, installatietechniek, gezondheid, research, transport en logistiek, tentoonstellingsorganisaties, consultancy, high-tech, advocatuur, ICT en (semi)-overheid.

Paperiton BV is een Nederlandse organisatie met een sterk Europees karakter. Paperiton betekent “papierloos” in het Fins. Paperiton realiseert zich terdege dat papierloos werken in de ogen van velen niet snel verwezenlijkt zal worden. Toch houden wij bij het ontwikkelen van onze applicatie dit doel altijd voor ogen. Uiteindelijk is een gedigitaliseerde organisatie flexibeler en daarmee slagkrachtiger.

Paperiton - Positively Different!